Chickpea veggie burgers






 














These veggie burgers are delicious, healthy, full of fiber and good carbs!

Ingredients:

1 can chickpeas (Rinsed)

1 cup finely chopped spinach

1/4 small onion finely minced

1 tsp tahini

1/2 tbsp paprika

1 tbsp bread crumbs

Salt to taste


Procedure:

1. Sautee spinach and onion in a pan and reserve.

2. Mash chickpeas and with a potato masher. Add in the sautéed spianch  and onion along with the rest of the ingredients and continue to mash until all the ingredients are throughly combined. 

3. Form patties. (I used a round cookie cutter to shape them into perfect circles but they don't need to be perfect!)

4. Heat up a skillet and cook your patties until for about 3 minutes on each side or until golden brown.

5. Serve in a bun or how ever you like!






 














Hamburgesas Veganas de Garbanzo


Ingredientes:

1 Lata de Garbanzos (previamente enjuagados y escurridos)

1 taza de espinaca finamente cortada

1/4 de cebolla chica finamente cortada

1 cdita de tahini 

1/2 cdita de pimenton dulce

1 cda. de pan rallado

Sal

Preparación:

1. Saltear la espinaca y la cebolla en una sartén y reservar.

2.Pisar los garbanzos con un pisa papas hasta que queden casi como puré. Añadir la cebolla y espinaca salteada junto con el resto de los ingrediente e incorporar.

3. Formar hamburguesas. (yo usé un cortante de galletitas redondo para formar circulos, pero no es necesario)

4. Calentar una sartén y cocinar las hamburguesas por aproximadamente 3 minutos de cada lado o hasta que estén doradas.

5. Servir con pan o como más te guste

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